Bahagian Pengurusan Pelajar & Latihan

 

 

 

 

 

 

MOHAMED ZAABARUDDIN BIN KUNHALAN SHAMSUL NAHAR BIN MOHD YUSOF @ HAMID MOHD KAMARUL HISHAM BIN KAMARUDDIN
DV 42 DV 36 (KUP) S 29
SAMBUNGAN TELEFON : 434 SAMBUNGAN TELEFON : 153

SAMBUNGAN TELEFON : 

153

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

KEHADIRAN PEGAWAI HARI INI : 24/3/2024 (DATA SLPS 9AM)

ADA ADA ADA

 

 

 

NOR AZIYA BT HASSAN RUSLIZA BT YAACOB
DV 38 (KC) DV 29
SAMBUNGAN TELEFON : 123 SAMBUNGAN TELEFON : 123
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

KEHADIRAN PEGAWAI HARI INI : 24/3/2024 (DATA SLPS 9AM)

ADA TIADA

 

 

Objektif

  • Mengurus Hal Ehwal Pelajar dalam mengendali rekod pelajar, menyedia program pembangunan ihsan, mengawal disiplin pelajar, menyedia dan menyelia program ko–kurikulum pelajar, mengendali kebajikan pelajar meliputi kemudahan asrama, rawatan, pengangkutan, aduan, masalah dan lain-lain yang berkaitan.
  • Menyelaras pengambilan pelajar untuk TUJUH (7) bidang kemahiran yang mana ia melibatkan menerima dan memproses borang permohonan dan seterusnya membuat surat tawaran kepada pelajar-pelajar yang berjaya.
  • Sebagai urusetia kepada Jawatankuasa Tindakan Disiplin Pelajar.
  • Menyelaras dan menyelia promosi latihan yang melibatkan iklan, ceramah di sekolah, promosi di radio dan TV, penulisan rencana akhbar dan majalah dan mengambil bahagian dalam pameran-pameran yang dianjurkan oleh Kerajaan atau pihak swasta.
  • Menyelia Sistem Maklumat Pelajar (SMP) yang mana melibatkan pengurusan data pelajar secara online.